Naamloos1Diana Roodakker, op 6 augustus 1968 geboren in Dieren, is eigenaresse van Haarmode Diana. Zij is in 1984 haar loopbaan begonnen als leerling bij Kapper Kamerbeek te Velp, alwaar zij is doorgegroeid tot 1e haarstyliste. Om haar lang gekoesterde droom te realiseren is zij uiteindelijk in 1993 voor zichzelf begonnen en werd Haarmode Diana een feit. Diana heeft in de loop der jaren een gepassioneerd team om zich heen gevormd die samen met haar kwaliteit, passie en liefde voor het vak delen.

 

Naamloos2Ellen Teunissen, op 16 april 1978 geboren in Dieren, heeft tijdens haar opleiding 2 jaar stage gelopen bij Haarmode Diana. Vervolgens heeft zij in diverse kapsalons in Apeldoorn en Arnhem gewerkt om uiteindelijk na 11 jaar weer op haar oude vertrouwde stekkie bij Haarmode Diana terug te keren. Inmiddels werkt zij hier alweer enkele jaren met veel plezier. Ellen is op woensdag de hele dag, de donderdagochtend en op vrijdag tot 16.00 uur aanwezig.

 

Naamloos3

Saskia Wessels, op 9 april 1991 in Dieren geboren en wonend in Doesburg, is in 2007 begonnen met de
kappersopleiding. In het 2e schooljaar is zij    1 dag in de week bij Haarmode Diana als stagiaire begonnen. Na ongeveer 1 jaar is zij BBL gaan volgen en in 2010 heeft zij haar opleiding afgerond. Vervolgens is zij gezellig bij Haarmode Diana “blijven hangen” alwaar zij het nog super naar haar zin heeft. Saskia is op dinsdag, woensdag- en donderdagmiddag, vrijdag en zaterdag aanwezig.